Termékek Menü
0
Kategóriák

Ásványkincs

Dr. Schüssler 12 ásványi sót határozott meg terápiás rendszerébe, melyek szerevezetünkben a vérben és a szövetekben fordulnak elő. Homeopátiás orvosként kézenfekvő volt számára, hogy a felfedezett ásványi sókat dinamizálja és hígítsa. A Schüssler-sók a decimális hígításnak köszönhetően már más hatással rendelkeznek, mint a kiindulási ásványi sók, ugyanakkor alkalmazásuk során nem követik a homeopátiás alapokat.

Ha hiány állapot alakul ki a szervezetben, akkor a megfelelő ásványi anyag adagolása szükséges, hogy a szervezet raktárai újra feltöltődjenek.

Hétköznapjainkban igen gyakori jelenség, hogy az ásványi anyagok és nyomelemek ugyan kellő mennyiségben rendelkezésre állnak, de azok biológiai értelemben nem reakció-képesek. Ezek alapján érthető, hogy miért van a Nr. 8 Natrium chloratum krémre szüksége a szervezetnek, pedig naponta a táplálkozás során a konyhasóból igen nagy mennyiségeket veszünk fel.

Nr. 1. Calcium fluoratum

Nr. 2. Calcium phosphoricum

Nr. 3. Ferrum phosphoricum

Nr. 4. Kalium chloratum

Nr. 5. Kalium phosporicum

Nr. 6. Kalium sulfuricum

Nr. 7. Magnesium phosphoricum

Nr. 8. Natrium chloratum

Nr. 9. Natrium phosphoricum

Nr. 10. Natrium sulfuricum

Nr. 11. Silicea

Nr. 12. Calcium sulphuricum

A Schüssler Natur CosMEDics termékeivel a Schüssler sókat krém formájában tudja alkalmazni! A Schüssler krémek legnagyobb kozmetikai előnye, hogy az arcdiagnosztikai jeleket vizsgálva személyre szabott ápolást tud bőrének biztosítani nap mint nap!Több hónapos alkalmazásuk során a Schüsslre krémek úgy viselkednek, mint a bőr tanítói: megmutatják, hogy a megjelenő hiányállapotokat, hogyan tudja bőrünk önerejéből rendezni. Hagyományos kozmetikumokat használva csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrproblémát, nem magát a kiváltó okot kezeljük.

Ha felismerjük és ügyesen értelmezzük bőrünk elváltozásait és szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk. A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával szöveti szinten tápláljuk bőrünket, így nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást.  Ha felismerjük és ügyesen értelmezzük bőrünk elváltozásait és szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk. A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával szöveti szinten tápláljuk bőrünket, így nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást. 

Heti ajánlat

  

 

Ajándék miden csomagban