Termékek Menü
0

5 gyakori hiba, aminek a hajad látja kárát

Kevesen vannak azok a szerencsések, akik maximálisan meg vannak elégedve a hajukkal. Ha Te sem mondhatod el magadról, hogy tökéletes a hajkoronád, lehet, hogy Te is elköveted az alábbi hajmeresztő hibák egyikét. Azt gondolhatnánk, hogy a hajmosás és -formázás olyan végtelenül egyszerű művelet, aminek során nem követhetünk el hibákat, hiszen hajat mosni és szárítani nem bonyolult feladat, mégis jól jöhet néhány hasznos tanács.

 

 

 

Kimarad a fésülködés – mielőtt bevizeznéd a hajadat, óvatosan fésüld ki a hajadat, különben összegubancolódhat, és a kibontása töredezetté teheti a hajvégeket.

Rosszul választasz sampont – soha ne a mutatós csomagolás vagy az intenzív illat alapján dönts egy sampon mellett, hanem mindenképp olyan hajápolót használj, ami 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, mint amilyen a Schüssler natúr sampon!

Eltúlzod a mennyiséget – a hajápoló termékek használatára is igaz, hogy a minőség sokkal előrevalóbb a mennyiségnél. A hajad nem attól lesz ragyogó és egészséges, mert sok sampont teszel rá, hanem azért, mert olyan terméket választasz, ami értékes összetevőkkel kényezteti a hajszálakat és a fejbőrt. Mielőtt felvinnéd a hajadra a sampont, még a tenyeredben adj hozzá egy kevés vizet, dolgozd össze, és ezzel masszírozd át a fejbőrödet.

Félvállról veszed az öblítést – ha nem szeretnéd, hogy a hajad lelapuljon, elnehezedjen vagy fénytelen legyen, szánj elég időt az alapos öblítésre: a szakértők szerint 2-3 percre is szükség lehet a tökéletes végeredményhez. Ha nem mosod ki rendesen a sampont vagy a balzsamot a hajadból, már közvetlenül a szárítás után zsírosnak tűnhet a hajad, ami igazán kiábrándító látvány.

Nem spórolsz a meleggel – a túlzottan magas hőmérséklet károsíthatja a hajszálakat, ezért soha ne fújj a hajadra forró levegőt a hajszárítóból, és bánj csínján a hajvasaló használatával is! Most, hogy itt a jó idő, a legjobb, ha hagyod, hogy a levegőn száradjon meg a frissen mosott hajad!

 

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
A hét ajánlata

Krémtusfürdő + sampon

Akció időtartama: Február 12 - 18.

Raktáron
3.300 Ft 2.890 Ft

 

 

Ajándék miden csomagban