Termékek Menü
0

Bőröregedés

A belső öregedés a környezeti és életmódbeli tényezőkkel együtt beindítja a bőr kulcsfontosságú folyamatainak lassulását. Ez okozza az öregedés látható jeleit, a bőr feszességének csökkenését, a bőr tömörségének és ragyogásának megszűnését.

A bőr általános öregedéséhez a külső környezeti hatások, életstílusbeli tényezők is hozzájárulnak, melyek a ráncokat, illetve a bőr feszességének csökkenését is okozzák. A cigarettában található nikotin és egyéb vegyianyagok továbbrontják a bőr kollagén szintjét. A napon töltött túl sok idő is hozzájárulhat a kollagénszint károsodásához és a bőrszerkezet veszélyeztetéséhez. 

A bőr felsőbb rétegeiben csökken a hyaluronsav- és lipidtermelés ezért a ráncok keletkezése felgyorsul. A bőr mélyebb rétegeiben pedig a kollagén évi 1%-os csökkenése továbbfokozza az elvékonyodást, valamint az elasztin csökkenő szintjét is. A Schüssler Natur Selection Nr.1-es krémben található Calcium fluoratum serkenti a kollagéntermelést, melynek köszönhetően a bőr tömörebb lesz, a ráncok halványodnak és az arc visszanyeri fiatalos feszességét! A Nr.1+11-es Regeneráló Schüssler testápoló shea vajjal és argánolajjal csökkenti a striákat és terhességi csíkokat

A hét ajánlata

anti-aging prémium nappali krém + ajakápoló

Akció időtartama: Február 19 - 25.

Raktáron
4.990 Ft 4.390 Ft

 

 

Ajándék miden csomagban