Termékek Menü
0

Igénybe vett a bőröm

A kor előre haladtával csökken a sejtaktivitás, lelassul a regeneráció, alacsonyabb szintű lesz a kollagéntermelés és károsodások alakulnak ki az UV-sugárzás következtében. Az érett bőr nedvességszintje és rugalmassága is csökken.

Természetes alapanyagokkal, mint a növényi őssejt, almasűrítmény, körömvirág kivonat a ráncok és redők csökkenthetők. Az ásványi sók könnyítik a véráramlást, erősítik a kisebb erek falát és a kötőszövetek rugalmasságát biztosítják. A Schüssler Age protection nappali krémben és natúr éjszakai krémben megtalálhatóak ezek az értékes összetevők. 

Az igénybe vett bőrtípus jellemzője, hogy a mélyrétegekben is vízhiány alakul ki, legtöbbször fakó színű, érdes tapintású és ráncokat is láthatunk már rajta. Az arcápolás célja a kollagén pótlása, a ráncok csökkentése, a bőr rugalmasságának fokozása. A napi ápolási rutin reggeli és esti programból áll. Részben megegyezik a két folyamat, de a krémek állagában biztosan lesz eltérés, a Schüssler bőrregeneráló szett erre a bőrtípus ápolására lett összeállítva.
 

A hét ajánlata

anti-aging prémium nappali krém + ajakápoló

Akció időtartama: Február 19 - 25.

Raktáron
4.990 Ft 4.390 Ft

 

 

Ajándék miden csomagban