Termékek Menü
0

Legyen a májfolt a múlté

Legyen a májfolt a múlté Titeket is zavarnak a bőrön felbukkanó pigmentációs eltérések, mint a szeplő és májfolt? Ki ne vágyna egész évben sima és foltoktól mentes, makulátlan bőrre? Jó hírünk van: mindez már lehetséges, a Schüssler Nr.6-os natúr krém megoldást kínál a pigmentációs problémákra.

Titeket is zavarnak a bőrön felbukkanó pigmentációs eltérések, mint a szeplő és májfolt? Ki ne vágyna egész évben sima és foltoktól mentes, makulátlan bőrre? Jó hírünk van: mindez már lehetséges, a Schüssler Nr.6-os natúr krém megoldást kínál a pigmentációs problémákra.

Ez a 100%-osan natúr összetevőkből álló, tökéletesen allergénmentes krém, sheavaj és argánolaj tartalmával táplálja a bőrt. A kalium sulfuricum ásványi só segítségével, pedig a mindennapi bőrápolás mellett, hatékonyan veszi fel a küzdelmet az enyhe pigmentációs zavarokkal. Ez az ásvány só felel továbbá nagy általánosságban, a szervezet méregtelenítési és kiválasztási folyamatainak fokozásáért. Ha felborul a szervezet kalium sulfuricum ásványi anyag egyensúlya, az olyan pigmentációs problémákat eredményezhet, mint a szeplő, vagy a májfolt. Ezen foltok kialakulásához a napfény is hozzájárul, azonban a Schüssler Nr.6-os krémje titanium-dioxidot, azaz természetes fényvédőt tartalmaz, mely fizikai fényszűrőként óvja a bőrt az UV sugárzástól. Így ez az egyedülálló natúr krém, a nyári bőrápolás tökéletes alapeszköze, illetve a mindennapos fényvédelem, hatékony kiegészítője lehet. Idén nyáron. Te is próbáld ki bátran!

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler kozmetikumok. Természetesen Neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
A hét ajánlata

Krémtusfürdő + sampon

Akció időtartama: Február 12 - 18.

Raktáron
3.300 Ft 2.890 Ft

 

 

Ajándék miden csomagban