A nőiességet nem kilóban mérik


A nőiességet nem kilóban mérik

Magabiztos nőiesség megélése és az önszeretet

A női minőség olyan állandó, ami az aktuális szépségideáltól, trendektől és véleményektől függetlenül létezik. Nem kell úgy kinézni, mint a modellek, nincs szükség önsanyargatásra, sokkal inkább önszeretetre és -elfogadásra. Mid-size és plus size nőként is lehet valaki magabiztosan sugárzó, igazi hölgy. A kulcs bennünk rejlik hozzá: olyan külső és belső öngondoskodást igényel, melynek alapja, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Szeresd magad, és mások is szeretni fognak!

Biztos ismerős a helyzet: amikor azzal a tudattal vágunk neki a napnak, hogy jól nézünk ki, mások is vonzónak találnak majd, és egész nap bókokat zsebelünk be. Ezzel szemben nincs az az öltözék vagy smink, ami elfedné, ha nyomorultul vagyunk. A magabiztosság alapja az önszeretet, ami nem olyan, mint a mások felé irányuló érzelmek: valamiért magunkat gyakran a sor végére helyezzük. A jó hír, hogy némi tudatossággal ezen is lehet változtatni. Gondoljunk csak bele: ha mondjuk egy barátunk engedi el magát, mivel szoktuk növelni az önbizalmát? Nos pontosan ezt a taktikát kell alkalmaznunk akkor is, ha rólunk van szó. Szokjunk le arról, hogy kritizáljuk vagy bántjuk magunkat – akár csak a gondolatok szintjén is! Inkább figyeljünk oda a valós igényeinkre, a belső hangra, az intuíciókra! Ne feledjük el, hogy az empátia nem csak mások felé gyakorolható, és igen: a bizalom is irányulhat befelé.

A külsőségek, az apró részletek sokat elárulnak rólunk a mindennapokban. Az öltözködés tulajdonképpen egyfajta kommunikáció, kinyilatkoztatás, apró üzenetek rendszere. Aki jól használja, és tudatosan építi fel a megjelenését, élete minden területén sikeresebb lehet, nem szólva arról, hogy lelkileg is kiegyensúlyozottabbá válik. Elhinni, megélni és szeretni kell a nőiességünket is, ráfordítva az időt az energiát, a kellő figyelmet és törődést.

Wannabee – egyéniségre szabva

A divat mindig is sokszínű világot jelentett, melyben különböző stílusok találkoznak és keverednek, egyedi és személyre szabott megjelenéseket hozva létre. A Wannabee kollekció ezt a kreatív változatosságot tükrözi, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. Az összeállításokban éppúgy képviselteti magát a klasszikus, mint a modern vagy a sportos elegancia. A nőies, lezser casual darabok mellett megjelenik a látványos flamboyant stílus és megtalálhatóak az üzleti outfitek is, biztosítva, hogy a mid-size és plus size nők felfedezzék azokat a ruhadarabokat, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyéniségükhöz. És ez még nem minden!

Nem vagyunk egyformák. Az alma, körte, téglalap, eper, vagy homokóra testalkatúak számára más-más szabásvonalak előnyösek. Ezért a Wannabee kollekció nem egyszerűen oversize ruhadarabokból áll. A kínált fazonok – a különböző szabásvonalak, színek és minták által – kifejezetten az egyes sziluettek előnyeit hangsúlyozzák, optikailag pozitívan befolyásolva az összképet.

A Wannabee világa több, mint izgalmas divatkaland, hiszen a nőiesség megélésének felemelő érzését helyezi a középpontba. Arról szól, hogy mid-size és plus size nőként is magabiztosan ragyoghassunk.

Hogyan legyünk jó bőrben?

Van, amit magunkon viselünk, és van, ami az „alapfelszereltséghez” tartozik. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a réteges öltözködés alapja maga a bőrünk, ami egyébként az immunrendszer első védelmi vonala is. Ahogy a ruhákat mossuk, vasaljuk, kíméljük, úgy nem kérdés, hogy a bőrünkkel is foglalkoznunk kell, hogy még sokáig hozzájárulhasson a tökéletes kinézethez. Az alapgondoskodás mellett, ami fontosabb, mint azt sokan gondolnák, rendkívül nagy szerepe van a célzott ápolásnak. A bőrproblémák nagy része eredményesen kezelhető. Amit sokan nem tudnak, hogy gyakran annyi is elég, ha a bőrtípusunknak megfelelő natúr kozmetikumot választjuk, amelyek bizonyosan nem okoznak irritációt.

A szinte „népbetegségnek” számító narancsbőr ellen például érdemes kipróbálni a természet só- és vízháztartásának egyensúlyáért felelős ásványi sóval és bio zöldkávé-kivonattal készült Nr. 1+8 Schüssler Hidratáló testápolót. Megelőz és kezel egyszerre, miközben rugalmasabbá és hidratáltabbá varázsolja az érintett területeket.

Legfrissebb blogbejegyzések

Mit tehetünk a pigmentfoltok ellen?

Mit tehetünk a pigmentfoltok ellen?

Niacinamide a bőrápolásban: mi ez és mire használd?

Niacinamide a bőrápolásban: mi ez és mire használd?