Sókkal szebb vagy! – Bemutatjuk az 1-es Schüssler-féle ásványi sót!


A Schüssler-sókat krém formájában is alkalmazhatjuk, az arcdiagnosztikai jelek alapján. Ha több krém használata indokolt, sokszor ajánlott „csapatban dolgoztatni” őket, mert egymás hatását kiegészítve hatékonyabbak lehetnek. Több hónapos alkalmazásuk során a Schüssler natúr krémek megmutatják, hogy a megjelenő hiányállapotokat hogyan tudja bőrünk a saját erejéből rendezni, vagyis nem a tüneteket, hanem a kiváltó okokat kezelik. Dr. Schüssler terápiás rendszerében 12 ásványi sót határozott meg, amelyek közül nyolcat krém formájában is használhatunk.

 


3 tipikus jel az arcon, ami arra utal, hogy szervezeted hiányt szenved Calcium fluoratum ásványi sóban 

1. A 8 esszenciális Schüssler-féle só közül a Nr.1 Calcium fluoratum fő szerepe a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, így hiányára utalhat a bőr korai öregedése, a szem környékén kialakuló szarkalábak és az egyre karakteresebbé váló ráncok megjelenése. 

2. Nagyfokú hiányállapot esetén jellemző a szemek alatt az ún. kockaredők kialakulása.

3. A különféle ásványi anyagok hiányában gyakoriak a különféle elszíneződések:az 1-es só hiányában jellemző lehet a belső szemzug vöröses-barnás elszíneződése. 

 


Teltebb, simább, rugalmasabb bőr

A bőrfeszesítő natúr krém a Nr.1-es Schüssler-féle sót tartalmazza, ezáltal könnyedén harcba száll az öregedéssel és a ráncokkal. Emellett kifejezetten ajánlott a kézen és a lábon megjelenő bőrkeményedések, berepedezések, sárgás elszíneződések kezelésére is.  

Jó, ha tudod, hogy a teljes kiőrlésű gabonafélék, a dió, a vaj és a hal gazdag természetes calcium fluoratum forrás, vagyis a táplálkozással is segítheted bőrszépítő kúrádat! 

Nr. 1 Schüssler-sókat tartalmazó kozmetikumainkat alább láthatod

Legfrissebb blogbejegyzések

Niacinamide a bőrápolásban: mi ez és mire használd?

Niacinamide a bőrápolásban: mi ez és mire használd?

Narancsbőr elleni hatékony kezelés otthon

Narancsbőr elleni hatékony kezelés otthon